Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Choiceit
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Antivirus Ninja Email Security
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aveti nevoie de protectia serverelor Exchange impotriva valurilor necontenite de spam, malware, virusi, spyware, phishing si atacuri zero-day?

Ninja functioneaza de doua ori mai repede decat alte programe de acest gen, si necesita un timp de administrare cu pana la 50% mai mic decat alte suite concurente
Plug-inuri ce ofera protectie impotriva virusilor, programelor spyware, mesajelor spam, atacurilor de tip phishing
Arhitectura de noua generatie bazata pe plug-inuri, ce ofera flexibilitate si capacitate de extindere a solutiilor oferite

Filtrare inteligenta si flexbila a atasamentelor, bazata pe politici
Solutia antispam folosita nu detecteaza spamul de tip imagine si pdf? Ninja le detecteaza!

Prin intermediul tehnologiei Sunbelt Dedicated Image Spam: Unul dintre putinele mecanisme de acest gen, acest nou tip de mecanism foloseste tehnologie proprietara care detecteaza imaginile spam infiltrate in emailuri.

V-ati saturat sa folositi produse de securitate diferite pentru protejarea serverului Exchange?

Folositi produse diferite de protectie antispam, antiphishing, antivirus, antimalware, filtrarea atasamentelor?

Poate ca a venit timpul sa schimbati toate aceste produse cu unul singur care va protejeaza de orice fel de amenintari. Programul Ninja Email Security va protejeaza de toate amenintarile si in acelasi timp mareste siguranta serverului Exchange. Mai nou, Sunbelt a introdus programul Sunbelt Exchange Archiver care functioneaza perfect cu Ninja.

Ninja Email Security este un program din generatia viitoare usor de folosit si foarte eficient. Ninja va protejeaza de toate pericolele (spam, phishing, virusi si alte amenintari) si va ofera o flexibilitate si siguranta fara precedent.

Consum de resurse foarte scazut - Siguranta imbunatatita.
Din Gura in Gura